CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

středa, června 08, 2011

Changes

zdroj: weheartit.com
Už nějaký ten den plánuju změny. Velké změny. A abych z toho nějak nevycouvala, rozhodla jsem se napsat tenhle článek. Bude to pak víc... oficiální :D.
Nebudu to okecávat, půjdu rovnou k věci. Čeho se ty plánované změny budou týkat?
  • Design - Klidně bych si ho vytvořila sama, s grafikou umím (léta praxe ve photoshopu :D), ale to kódování bych nedala. Takže až na internetu najdu nějaký krásný volný design, bude tu :). Proč ta změna? Tenhle se mi zdá moc... nevím, jak se vyjádřit :D. Zkrátka chci změnu.
  • Recenze - Tomu co píšu teď se snad ani nedá říkat recenze. Prostě jenom napíšu nějaký blbáboly a to se mi nelíbí. Je mi sice jenom patnáct, ale chci psát něco... pořádného. Takže jsem se rozhodla recenze více rozvádět, přidat k nim nějaké související obrázky z internetu... a číst je po sobě. Určitě tam je tolik překlepů, že je ani po sobě nechci číst o.O :D.
  • Originalita - už žádné opičárny. Prostě se budu snažit si ten blog udělat podle svého a né brát inspiraci někde jinde - věřte tomu nebo ne, to pro mě bude těžký úkol... Já totiž moc originální nejsem :(.
A to by prozatím radši stačilo. Takhle na tři tečky to vypadá jako nic, ale když se zamyslím, kolik práce mě to bude stát... to už je jiná.
Každopádně zítra odjíždím do Brna k babičce. Nakupovat šaty o.O. Šaty! Bože... :D. Strašně se těším na těch 200 km cesty, když mi nehraje jedno sluchátko :D. Mají počítač, notebooky a internet... tak snad se sem dostanu a za pobyt tam udělám nějaký kus práce.
Zatím se tu mějte dobře a držte mi pěsti, ať mi ta chuť to tu změnit k lepšímu vydrží :).

11 comments:

Anonymní

Užij si to v brně :)

Tereza Eliášová

S tím kódováním ti úplně rozumím, taky bych si dovedla poskládat lepší (a hlavně vlastní) design blogu, jen aby to za mě někdo napsal v té podivné hatmatilce :)

Eres

Děkuju :). Ty zase... tam kde jsi :D.

Eres

T: přesně tak! A pochybuju, že by se našel někdo, kdo by to za nás udělal rád a s chutí :D. Taky tu administraci ohledně vzhledu mohli udělat na způsob blog.cz, to by hned byla jiná.

Anonymní

E: Na způsob blogu by to bylo mnohem lepší, já jsem dříve i kódovala na ic.cz, ale už jsem to poměrně zapomněla, jelikož už nemám ty stavy, kdy jsem musela mít nějakou novou fansite :D

Eres

Já jsem na na ic.cz dokázala nakódovat akorát tak obyčejný článek :D. Obdivuju lidi, kteří mají nervy na kódování celýho layoutu :D.
Ale blog... to je moje :). Viz. např. http://the-sims2.blog.cz/... ale to už je historie :D.

Anonymní

:D Jeden čas jsem vedla anne-h.net, jenže mě to pak přestalo bavit a pak když jsem se chtěla vrátit jsem zjistila, že jsem zapomněla heslo a všechno, takže to bylo v čudu. Jinak jsme těch fanstránek měla mraky. Furt jsem nějaké zakládala, ale pak na nich nikdy nepracovala. Tedy jednu stránku jsme měla asi půl roku, což byl můj rekord (annakendrickfan.ic.cz):D

Eres

No, to je tak vždycky. Člověk má úplně chuť si založit nějaký fan web nebo něco, říká si, jak na něm bude pracovat a za týden už leží ladem :D. To MOC dobře znám. Půl roku? Wow, obdiv :D.

Tereza Eliášová

Zírám, dámy, vody internetu jsou bezbřehé, oproti vám jsem s blogováním a spol v mateřské školce :D

Eres

T: Ale kuš, ty zase píšeš fantastický články :).

Tereza Eliášová

páni, červenám se až za ušima :)
ale díky :)

Okomentovat